TEC-Services

English language and business communications

TEC-Services verzorgt sinds 1991 praktijkgerichte en op uw bedrijf toegesneden in-company taaltrainingen voor u en al uw medewerkers.

foto

Taaltrainingen

Waarom (nog) Engelse taaltrainingen?

Herkent u dit? Als u eens aan een van uw Engelse zakenrelaties zou vragen wat hij/zij vindt van uw Engels, dan is de kans groot (ten to one) dat u te horen zal krijgen: "Oh, absolutely marvellous! Quite good! Wish my Dutch were as good as your English"! Dan zult u begrepen hebben dat uw relatie alleen maar aardig en beleefd tegen u is, want hij/zij vindt het gewoon niet gepast om kritiek op u te leveren (hoewel de kans bestaat dat u later in de pub nog wat aanvullende feedback kan krijgen van meer persoonlijke aard...).

Onze ervaring is dat de Engelse taalbeheersing van menig Nederlander in zijn of haar eigen zakelijke omgeving gebaat is bij een training die oude fouten repareert, ingeslopen slechte gewoontes corrigeert, vergeten kennis weer aanvult en nieuwe kennis en vaardigheden toevoegt. Zet daar nog bij de aandacht die wij besteden aan interculturele aspecten, dan heeft u alles wat voor u belangrijk is om te komen tot echte, effectieve communicatie in het Engels.

"Ik vind dat de cursus goed was afgestemd op
de onderwerpen uit onze praktijk, alleen was
het huiswerk soms wat te veel."


Last update: 5 oktober 2013