TEC-Services

English language and business communications

TEC-Services verzorgt sinds 1991 praktijkgerichte en op uw bedrijf toegesneden in-company taaltrainingen voor u en al uw medewerkers.

foto

Ervaring

Met trots kunnen wij zeggen dat wij onze taal-trainingen met succes en goed gevolg bij een aantal gerenommeerde bedrijven hebben mogen toepassen, al vanaf 1991:

Met plezier heb ik deelgenomen aan de lessen die ons door Frans met veel enthousiasme zijn voorgeschoteld. Met een klein beetje theorie, maar vooral veel oefeningen en praktische tips komen de knelpunten snel boven drijven. Door de eenvoudige toepasbaarheid van de raadgevingen, blijft de leerstof ook na afloop van de training actueel in de dagelijkse praktijk.

Hoewel ik de indruk heb dat mijn taalvaardigheid op een goed niveau is en ik hier regelmatig over word gecomplimenteerd, maakte ook ik in de basis typisch Nederlandse foutjes. Concluderend blijkt maar weer dat een taaltraining altijd zinvol is en helpt bij verdere professionalisering.
Rianne te Vaarwerk (TOS Transport & Offshore Services)

"Er kwamen voldoende onderwerpen aan bod voor de betrekkelijk korte periode van de cursus en het lesmateriaal zag er goed uit, er was veel tijd in gestoken door de maker."


Last update: 5 oktober 2013